29.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından iftar yemeği düzenledi.

İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ülkemizi ve şehrimizi kalkındırabilmek için hep beraber el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemizde istihdama katkıda bulunan sanayici ve iş adamlarımızın her zaman yanında olduk ve sorunların çözümü noktasında her zaman destek olmaya gayret gösteriyoruz. Hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayında Belediyemiz ve 1. Organize Sanayi Bölgesinin katkılarıyla her akşam Cuma pazarı karşısındaki iftar sofralarımızda yaklaşık 1500ün üzerinde hemşehrimizi iftar sofralarımızda buluşturuyoruz. Destek ve katkılarınız noktasında göstermiş olduğunuz hassasiyet ve duyarlılık sebebiyle teşekkür ediyor, artarak devam etmesini diliyorum. Paylaştıkça çoğalıyoruz ve bu iş birliğimiz ile güzel bir örnek sergiliyoruz. Mübarek Ramazan ayınızı kutlar, bu mübarek ayın ülkemize ve bütün İslam Âlemine sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum, dedi.