29.5.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Çamlıca mevkiindeki devam eden duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu arttırmak amacıyla devam eden duble yol yapım çalışmalarına yerinde inceleyerek saha ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayrıca yol çalışmalarını yürüten saha ekibi ile bir süre sohbet eden Başkan Saraçoğlu ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarına devam edilen 24 m genişliğindeki çift gidiş çift geliş yol altı ağaçlandırma ve seyir terası şeklinde planlamıştır.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Okçu Mahallesi Muhtarı Ali Yaman ve birim müdürleri eşlik etti.