1.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri öğleden önce Sivil Toplum Kuruluşları, öğleden sonra ise Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri düzenlenen halk gününde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Kütahya Belediyesinin katılımcı ve şeffaf yerel yönetim anlayışını hayata geçirmek amacıyla başlattığı Halk Günü toplantıları Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun makamında gerçekleştiriliyor.
Kütahyanın sorunlarını birlikte çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Hemşehrilerimizin bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.