2.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Huzurevi iftar yemeğinde huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarla iftar yaptı.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Mekezinde düzenlenen iftar programına Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan ile eşi Nilgün Tatkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ile eşi Şirin Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici ile eşi Elif Bilici, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, bazı daire müdürleri, huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklar katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.