2.6.2018

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız devam ediyor.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Sanayi esnafımız ve Fuatpaşa mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimiz ile iftar soframızda bir araya geldi.
Fuatpaşa mahallesinde iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Onbir ayın sultanı Ramazan-ı şerifinizin hayırlı olmasını ve ibadetlerimizin kabul olmasını diliyorum. Hemşehrilerimiz ve Sanayi esnafımızın emeğini ve alın terini boşa çıkarmamak için belediye olarak üzerimize düşen bütün görevleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Şehrimizin kalkınmasında büyük emekleri olan siz esnaf kardeşlerim ve kıymetli hemşehrilerime iftar sofralarımızda bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor, Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayınızın hayırlı olmasını diliyorum, ifadelerini kullandı.

İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş Fuatpaşa Mahalle Muhtarı Zeki Ünal, Fuatpaşa mahalle sakinleri ve çok sayıda sanayi esnafımız yoğun ilgi gösterdi.

Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Paşam Sultan, Maruf, Gazikemal ve Mecidiye mahallelerimiz ile devam ediyor.