3.6.2018

Kütahya Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftar programları Paşam Sultan, Maruf, Gazikemal ve Mecidiye mahallelerimiz ile devam etti.
Bu Ramazan ayında 57 mahallemiz de düzenlenecek olan mahalle iftarlarımız Paşam Sultan, Maruf, Gazikemal ve Mecidiye mahallelerimizde kurmuş olduğumuz iftar sofralarında hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.
İftar yemeği sonrasında mahalleli çocukların ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu ayda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim inşallah kabul eylesin. Bizleri yalnız bırakmayarak burada iftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum, dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında oyun oynayan çocuklarla sohbet ederek Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye etti.
Paşam Sultan, Maruf, Gazikemal ve Mecidiye mahallelerimizde düzenlenen İftar yemeğimize; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Paşamsultan Mahalle Muhtarı Yaşar Özaydın, Maruf Mahalle Muhtarı Kadir Gürağaçlıgil, Gazikemal Mahalle Muhtarı Necati Kara, Mecidiye Mahalle Muhtarı Selahattin Kamalı, Paşam Sultan, Maruf, Gazikemal ve Mecidiye mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.
Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Gaybiefendi ve Meydan mahallelerimiz ile devam ediyor.
Paşam Sultan, Maruf, Gazikemal ve Mecidiye mahallelerimizde düzenlenen iftar sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Beyazay Derneğinin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.