6.6.2018

Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftar programlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Geleneksel mahalle iftarlarımız 100. Yıl, Hacıazizler, Zafertepe, Sinerköy, Dumlupınar, Ağaçköy, Yenidoğan, Yunusemre, 75. Yıl, İkizhüyük, Zığra, Alayunt, Fatih, Cumhuriyet, Vefa, Yıldırım Beyazıt, Akkent, Çalca, Kırgıllı, Yenibosna, Perli, Sanayi Esnafımız ile Fuatpaşa, Paşam Sultan, Mecidiye, Maruf, Gazikemal, Gaybiefendi, Meydan, Bahçelievler, Evliya Çelebi ve Mehmet Akif Ersoy mahalle sakinleri ile yapılan iftarlar sonrası Maltepe, Saray, Müderris ve Hamidiye mahallelerimiz ile devam etti.

Hemşehrileri ile iftar sofralarında bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; İftar sofralarımıza gelen siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sofralar sizin. burada sadece ihtiyacı olanlar değil tüm mahallelerin aynı sofrada buluşması bizi ayrıca mutlu ediyor. Rabbim bu birlik beraberliğimizi bozmasın.İftar sofralarımıza katılan Maltepe, Saray, Müderris ve Hamidiye Mahalleleri sakinlerimize teşekkür ediyor, Ramazan ayımızın mübarek olmasını diliyorum, dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında oyun oynayan çocuklarla sohbet ederek Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye etti.
İftar yemeğimize; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Saray Mahalle Muhtarı Sami Er, Müderris Mahalle Muhtarı İnci Nur Duman, Hamidiye Mahalle Muhtarı Hüseyin Karataş, Maltepe, Saray, Müderris ve Hamidiye mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.
Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Sultanbağı, Börekciler, Okmeydanı, Gültepe, Kumarı ve Aydoğdu mahallelerimiz ile devam ediyor.