6.6.2018

Kütahya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı, 05.06.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü karşısı Kirazpınar Mahallesinde J23B04A4C, J23B04A3D, J23B04D2A paftalarda trafo alanlarının yapılması konusu, İlimiz merkez Andız Mahallesi 154 ada, 2 parsel alanında trafo yapılması konusu, İlimiz merkez Parmakören Mahallesi 4248 ada, 1 parsel alanına bitişik yaklaşık 22.7 hektarlık alanda Ceza İnfaz Kurumu İlave Tesisleri alanı olarak önizni verilmesi konusu, İlimiz merkez Siner ve Ağaçköy Mahallelerinde, halihazırdaki 1. Organize Sanayi Bölgesi yolu alanında, imar planı yapımı konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı.