7.6.2018

Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftar programları Sultanbağı, Börekciler, Okmeydanı, Gültepe, Kumarı ve Aydoğdu mahallelerimiz ile devam etti.

Sultanbağı, Börekciler, Okmeydanı, Gültepe, Kumarı ve Aydoğdu mahallelerimizde düzenlenen Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerimiz ile iftar sofralarında bir araya geldi.

İftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ramazan ayının bereketini paylaşmaya devam ediyoruz. Dostluk, kardeşlik sofralarımıza hoş geldiniz. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. İnşallah bu güzel Ramazan ayı, hem ülkemiz hem de İslam coğrafyasının çok daha hayırlı günlere ulaşmasına vesile olur. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bizleri yalnız bırakmayarak burada iftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum, dedi.

Mahalle sakinleri ve çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinin iftar alanına kurmuş olduğu oyun gruplarında oyun oynayan çocuklara Ramazan Günlüğüm kitapçığı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Sultanbağı Mahalle Muhtarı Muhittin Karabulut, Börekçiler Mahalle Muhtarı İsmail Arı, Okmeydanı Mahalle Muhtarı İbrahim Kocatürk, Gültepe Mahalle Muhtarı Celal Batmaz, Kumarı Mahalle Muhtarı İbrahim Arslandoğdu, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar, Sultanbağı, Börekciler, Okmeydanı, Gültepe, Kumarı ve Aydoğdu mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Bu Ramazan ayında 57 mahallemizde düzenlenecek olan Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Osmangazi ve Ziraat mahallelerimiz ile devam edecek.