8.6.2018

Kütahya Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftar programları Osmangazi ve Ziraat mahallelerimiz ile devam etti.

Bu yıl Ramazan ayında 57 mahallemiz de düzenlenecek olan mahalle iftar programlarımızda, Osmangazi ve Ziraat mahallelerimizde kurmuş olduğumuz iftar sofralarında hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.
Düzenlenen iftar yemeği sonrasında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Ramazan Ayı kapsamında düzenlemiş olduğumuz mahalle iftarlarının temel amacı hemşehrilerimiz ile birlikte kardeşlik iftarı yapmaktır. Bu sofralar sizin. Biz sadece sizleri bir araya getiriyoruz. Bugün siz kıymetli hemşehrilerimizle aynı sofrada oruç açmanın huzuru içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz ibadetleri Rabbim kabul eylesin. Bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. İftar sofralarımızı dolduran siz kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum, ifadelerini kullandı.
İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Osmangazi Mahalle Muhtarı Şerif Kartal, Ziraat Mahalle Muhtarı Zeki Beyaz, Osmangazi ve Ziraat mahalle sakinlerimiz yoğun katılım gösterdi.
Kütahya Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarımız bugün Kirazpınar, Civli, Şair Şeyhi Dumlupınar ve Bölücek mahallelerimiz ile devam ediyor.