8.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi Kadın Çalışma Merkezi Eğitmen ve Kursiyeriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Zafer Kalkınma Ajansından alınan hibe desteğiyle restore edilip Kütahyamıza kazandırdığımız, Kütahya Belediyesi Kadın Çalışma Merkezi Eğitmen ve Kursiyeriyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu iftar yemeğinde buluştu.
Kütahya Belediyesi Kadın Çalışma Merkezinde düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bu mübarek günlerin kanın gözyaşının olmadığı, insanların barış ve huzur içinde yaşadığı bir dünyaya vesile olmasını diliyorum. Kadınlarımızın mutlu olması demek toplumun mutlu olması anlamına gelmektedir. Kadın Çalışma Merkezimize gelip çeşitli kurslar, görüyorsunuz yeni beceriler yeni bilgiler ediniyorsunuz, bizlerde bunlardan büyük keyif ve mutluluk duyuyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyor emeği geçen eğitmenlerimize teşekkür ediyorum, dedi.
Kursiyer ve Eğitmenlere hayırlı Ramazanlar dileyen Başkan Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi Kadın Çalışma Merkezinde incelemelerde bulundu.
Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Birim Müdürleri, Kütahya Belediyesi Kadın Çalışma Merkezi Eğitmen ve Kursiyerleri katıldı.