8.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği sahur programında, Sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen sahur programında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bizler yerel yöneticiler olarak sivil toplum kuruluşları ve hemşehrilerimiz ile birlikte Kütahyamızın gelişmesi için var gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarını da toplumun sesi olarak görüyoruz ve sizlerle sürekli istişare halindeyiz. Kütahya Belediyesi olarak şehrimizin yararına olacak her türlü çalışmaya ve birlikteliğe destek veriyoruz. Bugün bizlerle beraber olup davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayınızı kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum, dedi.

Sahur programına; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcisi katıldı.