8.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Abdurrahman Paşa İlkokulu öğrencilerinin karne törenine katılarak öğrencilere karne dağıttı.

2017-2018 eğitim öğretim yılı sona ermesiyle birlikte ilk, orta, lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Abdurrahman Paşa İlkokulunda düzenlenen törene katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti.
Karnelerini Başkan Saraçoğlunun elinden alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için evlatlarımızın daha güzel eğitim almaları gerekiyor. Bizde bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılını da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum, dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Abdurrahman Paşa İlkokulu öğrencilerine Kütahya Belediyesi Kültür projesi kapsamında hazırlamış olduğu "Okumayı sevdiren kitap" isimli kitabı hediye etti.

Karne dağıtımına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Belediye Başkan Yardımcı Ali İhsan Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve veliler katıldı.