14.6.2018

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri personeli, gece gündüz demeden cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.

Şehrin temizliğine büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade ederek çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; 7/24 Kesintisiz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine aralıksız devam eden Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri personelimiz, çöplerin kaldırılmasından molozların toplanmasına, cadde ve sokakların yanı sıra pazar yerlerine kadar şehrimizin dört bir yanını gece gündüz demeden temizleyerek çalışmalarına hızla devam ediyor. Bayanlardan oluşan bir diğer ekibimiz ise camilerimizi düzenli olarak temizleyerek vatandaşlarımıza nezih bir ibadet ortamı sunmaktadır, dedi.
Son olarak Başkan Saraçoğlu, Bizler şehrimizin temizliğini her zaman birinci öncelik olarak gördük, bundan sonra da aynı tempoyla çalışmalarımızı yürüteceğiz, ifadelerini kullandı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.