14.6.2018

Ramazan Bayramı arefesinde Kütahya il protokolü ve şehit yakınları Hava Şehitliği ile Polis Şehitliğini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, il protokolüyle birlikte Ramazan Bayramı sebebiyle Arefe günü Hava Şehitliği ile Polis Şehitliğini ziyaret edip, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı, dua etti.
Ziyarette İl Müftülüğüne bağlı görevliler şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar da tüm şehitler için dua etti.

Kuran-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, il protokolüyle birlikte kabirleri tek tek ziyaret edip karanfil bıraktı, şehitlerin kabri başında dua eden ailelerle ilgilendi, başsağlığı diledi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri katıldı.

Hava Şehitliği ile Polis Şehitliği ziyaretine; Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi Birgül Çevik, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, bazı daire müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.