21.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yenidoğan ve Yunusemre mahallelerindeki temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye bünyesinde çalışan temizlik personelini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yenidoğan ve Yunusemre mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Saraçoğlu ziyaret esnasında mahallede oturan hemşerileri ile sohbet ederek talep ve temennilerini dinledi.

Mahalle ziyareti kapsamında mahalleli çocukların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Saraçoğlu öğrencilerin fotoğraf isteklerini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.