28.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent mahallesi, Hisar ve Özbek içme su depolarını yerinde inceledi.

Kundukviran Aksu ve Özbek bölgesinden gelen su ile dolan 1200 tonluk Hisar içme su deposu, Maltepe mahallesinde bulunan Özbek su deposu olarak bilinen 15000 ve 5000 tonluk şehrimizin ana içme su deposu ve Akkent mahallesinde bulunan 1500 tonluk içme su depolarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu çalışmalar ile ilgili teknik ekipten bilgi aldı.

Vatandaşlarımızın sağlıklı su içmeleri için Belediye olarak su depolarında çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Şehrimizin su ihtiyacının karşılandığı içme suyu depolarında temizlik ve bakım çalışmasını sık sık yapıyoruz. Hemşehrilerimize elimizden gelen en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Su depolarının güvenliği, vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyunun ulaştırılması konusuna hassasiyetle yaklaşarak hemşehrilerimizin bize olan güvenlerini boşa çıkartmamak adına gece gündüz durmadan çalışıyoruz, ifadelerini kullandı.

İncelemeler esnasında mahalleli vatandaşlarımızla sohbet ederek talep ve temennilerini dileyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.