29.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri öğleden önce Sivil Toplum Kuruluşları, öğleden sonra ise Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her hafta Cuma günü düzenlenen Halk Günü toplantılarında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileriyle bir araya geliyor. Başkan Saraçoğlu, makamında hemşehrileriyle tek tek görüşerek, onların talep ve sıkıntılarını dinliyor.

Kütahyayı hemşehrileriyle birlikte yönettiklerini belirten Başkan Saraçoğlu; Kütahyamızın sorunlarını birlikte çözüme kavuşturuyoruz. Şehrimizi hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Onları mesai arkadaşlarım olarak görüyorum. Vatandaşlarımızın şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya dönük tespitleri ile temennilerinden faydalanıyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir şehir olmak için bütün kurumlar ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için, ifadelerini kullandı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.