20.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri öğleden önce Sivil Toplum Kuruluşları, öğleden sonra ise Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

İnsani Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Yenipazar ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna kabullerinden dolayı teşekkür eden İnsani Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Yenipazar ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Saraçoğluna vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İHH Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Yenipazar ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.