20.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yunusemre Mahallesi Akçay Caddesinde devam eden yağmur suyu döşeme hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanı bölgesindeki vadiden gelen yağmur suyu ve sel baskınlarının Yunusemre Mahallesi Akçay Caddesi ve bölgedeki yerleşim yerlerine zarar vermemesi ve önlenmesi amacıyla devam eden yağmur suyu döşeme hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, çalışmalar hakkında saha ekibinden bilgi aldı.

Çapı 500lük koruge boru döşenerek yaklaşık 2500 m uzunluğunda yağmur suyu döşeme hattı çalışmaları sona erdiğinde Yunusemre Mahallesi Akçay Caddesinde bulunan esnaflar, bölgedeki yerleşim yerleri, su birikintilerinden kaynaklı yol tahriplerine ve kapanmalarına engel olacaktır. Ayrıca olası yağmurdan kaynaklı su baskınları ile daha önce oluşan su birikintilerinin de önüne geçilebilmesi hedeflenmektedir.

İncelemeler esnasında mahalle esnafı ve hemşehrileri ile sohbet edip, onların talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti.