20.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cuma günleri öğleden önce Sivil Toplum Kuruluşları, öğleden sonra ise Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Halk Gününde hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Cuma günleri öğleden sonra Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Hemşehrilerimiz ile sürekli iç içeyiz. Her gittiğimiz mecrada kendileri ile bir araya gelerek sohbet etme imkânı buluyoruz. Bunun yanında geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz Halk Günü toplantılarımızda da vatandaşlarımızla bir araya gelerek burada onlarla randevusuz bir şekilde birebir görüşme fırsatı buluyoruz, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.