27.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Halk Günü toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her fırsatta Sosyal Belediyeciliğin önemine değinen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, her hafta Cuma günü düzenlenen Halk Gününde hemşehrilerimiz ile buluşuyor. Başkanlık makamında randevusuz bir şekilde gerçekleşen görüşmelerde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerinin talep ve sorunlarını dinliyor.

Kütahyada tek bir sorun kalmayana kadar var gücümüzle, gece gündüz demeden mesai kavramı olmadan çalışıyoruz diyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bizleri bu göreve layık gören vatandaşlarımız ile birlik beraberlik çerçevesinde şehrimizi birlikte yönetiyoruz. Hemşehrilerimiz ile her zaman omuz omuza olup, iyi günde, kötü günde bir ve beraber hareket ediyoruz. Kütahya Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan vatandaşımızın görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Yeter ki kanuna, mevzuata uygun olsun biz elimizi taşın altına koymaya hazırız. Kütahya Belediyesinin kapısı herkes ve her kesimden vatandaşımıza açıktır, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.