28.7.2018

Kütahya Belediyesi tarafından bu yıl 44.'cüsü düzenlenen Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, üçüncü konserine İmera grubu ile devam etti.

44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Kütahya Belediyesi Gripin grubu ve Yusuf Güney konserlerinden sonra sevilen müzik grubu İmera’yı Kütahyalılar ile bir araya getirdi.

‘’Emri Olur’’ ezgisiyle herkesin beğenisini toplayan özgün Karadeniz müziğinin sevilen grubu İmera, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Gecede Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş yaptığı konuşmada, hemşehrilerine kültür ve sanat festivaline göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek grup üyelerine günün anısına çini tabak hediye etti.

Kütahya Belediyesi tarafından 44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen konserler 30 Temmuz Pazartesi günü Kurtalan Ekspres ve Cihan Yıldız konseri ile devam edecek.