31.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Saray Mahallesinde yapılacak olan yağmur suyu döşeme hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Saray Mahallesinde yapılacak olan yağmur suyu döşeme hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, saha ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Çapı 400lük koruge boru döşenerek yaklaşık 400 m uzunluğundaki yağmur suyu döşeme hattı çalışmaları sona erdiğinde, Saray Mahallesinde bulunan Spor Caddesinden gelen yağmur sularının Lise Caddesine akması önlenecektir.

Böylelikle bölgede bulunan esnaflarımız, yerleşim yerleri, su birikintilerinden kaynaklı yol tahriplerine ve kapanmalarına engel olacak, ayrıca olası yağmurdan kaynaklı su baskınları ile daha önce oluşan su birikintilerinin de önüne geçilebilmesi hedeflenmektedir.

İncelemeler esnasında bölge esnafı ve hemşehrileri ile sohbet edip, onların talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti.