2.8.2018

44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali devam ediyor.

Kütahya Belediyesi tarafından bu yıl 44.'cüsü düzenlenen Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, beşinci konserine Elif Kaya ile devam etti.

44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Kütahya Belediyesi Gripin, Yusuf Güney, İmera, Kurtalan Ekspres ile Cihan Yıldız konserlerinden sonra müzik dünyasının sevilen seslerinden Elif Kayayı Kütahyalı sevenleri ile bir araya getirdi.

Konser alanını dolduran Kütahyalılar genç popçu Elif Kayanın seslendirdiği şarkılar ile doyasıya eğlendi.

Gecede Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, hemşehrilerine konser ve Kütahya Kültür ve Sanat Festivaline göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek Elif Kayaya günün anısına çini tabak ile Evliya Çelebi'nin Dünyası konulu tabloyu hediye etti.

Kütahya Belediyesi tarafından 44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen konserler 3 Ağustos Cuma günü Tan Taşçı konseri ile devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.