3.8.2018

Kütahya Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, 02.08.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkan vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, Belediyemiz ve Özbekistanın Riştan Belediyesi ile kardeş şehir olunması ve protokol imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. Maddesine istinaden Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrolarının kurulması, kurulan tiyatroların bütün giderlerinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bütçesinden karşılanması konusu, 2018 yılı Kurban Bayramında satılacak olan küçükbaş, büyükbaş padok fiyatları, serbest giriş, işgaliye harcı ve nakliye bedellerinin tespit edilmesi konusu,isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı vekili Nuri Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı.