4.8.2018

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen 44.Kütahya Festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Tan Taşçı Kütahyalı sevenleri ile buluştu.
44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Kütahya Belediyesi Gripin, Yusuf Güney, İmera, Kurtalan Ekspres ile Cihan Yıldız ve Elif Kaya konserlerinden sonra pop müziğin sevilen seslerinden Tan Taşçıyı Kütahyalılar ile bir araya getirdi.
Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla hayranlarının karşısına çıkan Tan Taşçı, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Konser alanını dolduran Kütahyalı müzikseverler, genç popçunun şarkılarına coşkuyla eşlik etti.
Konsere yoğun katılım gösteren hemşehrilerini selamlayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak bu yıl 44.sünü düzenlemiş olduğumuz Kütahya Festivaline hepiniz hoş geldiniz. Festivalimizde son 2 güne girmiş bulunuyoruz. Ama ben yakinen takip ediyorum konserlerimize yoğun ilgi göstererek meydanı dolduruyorsunuz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bu yüzden 44.sünü düzenlemiş olduğumuz Kütahya Festivalimizi 1 hafta daha uzatmaya karar verdik. Bu kapsamda Türkiye de isim yapmış iki sanatçıyı da sizlerle buluşturacağız. Festival sonrası da bu konserlerimiz Zafer Meydanında devam edecek. Ben Tan Taşçı ve ekibine sizler adına teşekkür ediyorum, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, dedi.
Gecenin sonunda Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tan Taşçıya teşekkür ederek günün anısına Çini tabak hediye etti.

.