6.8.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gökpınarı ziyaret etti.

Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gökpınarı ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hastane çalışmalarıyla ilgili Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gökpınardan bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gökpınar, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna çalışmalarında başarılar diledi.

Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Gökpınar ile birlikte gezerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hastane personeliyle sohbet etti.

Hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.