9.8.2018

44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali hızla devam ediyor.
Kütahya Belediyesi tarafından bu yıl 44.'cüsü düzenlenen ve yoğun ilgili sebebiyle 1 hafta daha uzatılan Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, yedinci konserine Gökçe ile devam etti.
44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Kütahya Belediyesi Gripin, Yusuf Güney, İmera, Kurtalan Ekspres ile Cihan Yıldız, Elif Kaya ve Tan Taşçı konserlerinden sonra müzik dünyasının sevilen seslerinden Gökçeyi Kütahyalı sevenleri ile bir araya getirdi.
Konser alanını dolduran Kütahyalılar genç popçu Gökçenin seslendirdiği şarkılar ile doyasıya eğlendi.
Gecede Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, hemşehrilerine konser ve Kütahya Kültür ve Sanat Festivaline göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek ünlü şarkıcı Gökçeye günün anısına çini tabak hediye etti.
Kütahya Belediyesi tarafından 44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen konserler 10 Ağustos Cuma günü Emre Kaya konseri ile devam edecek.