20.8.2018

Kütahya Belediyesi arife günü 7 mezarlıkta, 5000 adet gül ve 6000 adet Leylandi çiçeği dağıttı.

Sultanbağı, Evliya Çelebi, Hıdırlık, Ahi Evran, Musalla, Ahi Erbasan ve Şehir mezarlığı olmak üzere 7 mezarlıkta toplam 11 bin çiçek hemşehrilerimizin yakınlarının mezarlarına dikmeleri için dağıtıldı.

Evliya Çelebi Mezarlığında hemşehrilerine çiçek dağıtarak, yakınlarına Allahtan rahmet dileyen Gül dağıtan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Arefe günü olması sebebiyle bugün mezarlıklara gelen tüm vatandaşlarımıza yakınlarının mezarlarına dikmeleri için 7 mezarlıkta, 5000 adet gül ve 6000 adet Leylandi çiçeği dağıttık. Geçtiğimiz Bayramda dağıtmıştık ve bu uygulamadan vatandaşlarımız çok memnun oldu. Hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerinde yakınları için dua ederken, yanlarında olduğumuzu hissettirebildiğimiz için mutlu ve huzurluyuz. Onların hayır dualarına küçükte olsa bir katkı sunalım istedik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allahtan rahmet diliyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın öncelikle ilimize, ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum, dedi.