21.8.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, geleneksel hale gelen Bayramlaşma töreninde Ulu Camide hemşehrileri ile bayramlaştı.

Ulu Camide kılınan Bayram namazı çıkışı il protokolüyle birlikte, vatandaşlarımızla tek tek tokalaşarak hayırlı Bayramlar temennisinde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Vatandaşlarımızla birlikte bayram namazını eda ettik. Ulu Camide namaz çıkışı bütün vatandaşlarımızla bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin Kurban kesme ibadetlerini yerine getirebilmesi için Kütahya Belediyesi olarak, bayram öncesinden hazırlıklarımızı yaptık, gerekli tedbirleri aldık. Rabbim hepimizin ibadetini kabul etsin. Şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam coğrafyasında birliğin ve beraberliğin olduğu huzurlu bir bayram temenni ediyorum, dedi.