22.8.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde bulunan çocuklarla bir araya gelerek, bayramlarını kutlayıp hediyeler verdi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi İshak Gazel ve Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ile birlikte, Kurban Bayramı dolayısıyla Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile bayramlaştı.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu çocukların bayramını tebrik ederek, Biz yine bir bayramda sizinle birlikteyiz. Cenab-ı Hakka hamt olsun ki, bizi sağlıkla, mutlulukla bayrama ulaştırdı. Biz, sizlerle birlikte, bir vücut olarak her zaman sizin yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz dedi.
Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, çocuklara oyuncak ve kitap hediye ettiler. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.