27.8.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Bağımsız Denetim A.Ş.nin açılış merasimine katıldı.

Dumlupınar Bağımsız Denetim A.Ş.nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Türkiye bulunan 99 firmadan birisinin Kütahyada yer alacak olması bizlere mutluluk verdi. İşletmemizin şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum, dedi.

İşyeri açılışına; AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Zeytin Sürücüoğlu, daire müdürleri ve davetliler katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.