27.8.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ağaçköy ile Zafertepe mahallesi arasında bulunan bölgede devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Ağaçköy ile Zafertepe Mahallesi arasında bulunan bölgede devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu saha ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Saraçoğlu, çalışmaları yürüten saha ekibi ile sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çalışmalar sona erdiğinde Ağaçköy ile Zafertepe Mahallesi arasında bulunan bölgedeki sulama kanalına paralel 1000 m. uzunluğunda 400 yarıçapındaki kanalizasyon hattı bağlanarak Selçuklu Caddesinden gelen hat, İmam Gazali Caddesindeki ana kanalizasyon hattına bağlantısı sağlanacaktır.

İncelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.