28.8.2018

Özel Kütahya Hastanesi yeni yönetim kurulu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Kabullerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür eden Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Selçuk Coşkun, Özel Kütahya Hastanesi Kurumsal Anlaşmalar Müdürü Merve Yılmaz ve Özel Kütahya Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Murat Emiroğlu, hastane çalışmaları ile ilgili Başkan Saraçoğluna bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Selçuk Coşkun, Kurumsal Anlaşmalar Müdürü Merve Yılmaz ve Kurumsal İletişim Müdürü Murat Emiroğluna yeni görevleri sebebiyle hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.