31.8.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yeşil Cami çevresi esnafları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kütahya Belediyesinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında Ali Paşa Mahallesi Yeşil Cami çevresi esnafları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnaflarımıza işlerinde hayır bol kazançlar diledi.

Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı programında Yeşil Cami çevresi esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Şehrimizdeki bütün sorunları en az seviyeye düşürmek için ekibimiz ile birlikte çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Kütahyada yaşayan herkesin yasalar çerçevesinde yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyor ve önemsiyoruz. Sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz, sizlerin fikirleri bizim için çok değerli. Hep birlikte el ele vererek Kütahyamızı, daha modern ve daha güzel bir şehir haline getirebiliriz. Bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden siz kıymetli esnaflarımız ile bir araya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duydum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, dedi.

Esnaflarımız tarafından yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Saraçoğlu, yapılan tüm plan ve projelerde giderek büyüyen ve gelişen bir Kütahyayı hesap ederek hareket ettiklerini belirtti.

Cumartesi-Çarşamba pazaryerinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saracoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve bölge esnafları katıldı.