3.9.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 192. Zabıta Haftası nedeniyle Kütahya Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.

Kütahya Belediyesi Cumhuriyet Caddesi Merkez Zabıta Bürosunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tek tek zabıta personeli ile tokalaşarak, haftalarını kutladı.
Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına seslenen Başkan Saraçoğlu, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirterek; Sizler bu yüzden çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Sizler Kütahyanın kalbisiniz dedi.

Başkan Saraçoğlu, Belediye denilince ilk akla gelen zabıtadır. O yüzden Belediyemizin adalet temsilcileri ve gülen yüzleri sizlersiniz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Sizler esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza adaletli davranacaksınız. Önceliğiniz adil olmak olacak. Siz değerli zabıta arkadaşlarımın Zabıta Haftasını ve zabıta teşkilatının 192nci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum dedi.

Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürü Musaddin Efe, 192. Zabıta Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna çiçek vererek Belediye bünyesinde bulunan tüm zabıta personeli adına Başkan Saraçoğluna Kütahyaya verdikleri hizmetler için teşekkür ettiler.