4.9.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek Kurban bayramında özverili çalışan Temizlik İşleri personeline teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine giderek kurban bayramı boyunca işlerinde gösterdikleri performans ve özverili çalışmalarından dolayı temizlik işleri personeline teşekkür etti. Geçmiş bayramlarını kutlayarak işçiler ile sohbet etti.

Başkan Saraçoğlu, personel ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bayram boyunca sokak sokak, tüm mahallelerde çok iyi bir performans ile çalışan personeline ziyarette bulunan Başkan Saraçoğlu; Sizlere, Kurban Bayramında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizce belirlenen hayvan kesim alanlarının yıkamalarını yapılarak, temizliğini aksatmadan yaptınız. Kütahyanın temiz ve nezih olması sizlerin elinde. Sizler görevlerinizi ne kadar iyi yaparsanız şehrimiz o kadar nezih olur. Bayramda herkes kurbanını keser iken ailesi ve çocukları ile vakit geçirir iken sizler Kütahyanın temizliği için görevlerinizin başındaydınız. Hepinize tüm Kütahyalılar adına tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim sizleri tüm kaza ve belalardan korusun. Sizlerin rahatı içinde Kütahya Belediyesi olarak çalışma alanlarınızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Yenilenen tesisimizde sizler için nezih alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Sizlerin daha güzel ortamlarda çalışmanız için bizlerde çaba sarf ediyoruz. Tüm temizlik işleri personelimize Kütahyaya vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli ve birim müdürleri eşlik etti.