5.9.2018

Kütahya Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, 04.09.2018 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, mülkiyeti Kütahya Belediyesine ait Bölücek, Parmakören ve İnköy Mahallelerinde bulunan muhtelif taşınmazların parselasyon işlemlerinin tamamlanmasına müteakip 5393 sayılı kanunun 18. Maddesi (e) bendi gereğince tasarruf şekillerinin belirlenmesi vb. tüm işlemler için Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusu, ilimiz merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 97-98 pafta, 1465 ada, 1 nolu parsel alanında imar planı değişikliği konusu, ilimiz merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 18.O.1 pafta, 1016 nolu adada imar planı değişikliği konusu, ilimiz merkez Kirazpınar mahallesi 3875 ada, 30 parselde Mevzi İmar Planı yapımı konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı.