5.9.2018

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Belediyesini ziyareti sonrası Kütahya Esnafını ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kütahyaya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Belediyesi ziyareti çıkışında beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Belediye binasından Ulu Camiye kadar yaya olarak yürüyerek Sevgi Yolu üzerindeki esnafı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Sevgi Yolunda esnafların tek tek elini sıkarak sohbet etti.

Esnaf ziyareti esnasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağa, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş eşlik etti.