5.9.2018

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Belediyesinin organize ettiği proje gezisi yapan kadınları ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Belediyesinin il genelindeki kadınlara yönelik olarak yürüttüğü ve sürekli hale getirdiği proje ziyaretleri yapan kadınları Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde ziyaret etti.

Kütahyanın her mahallesinden kadınların sırasıyla iştirak ettiği proje gezisine katılan kadınlara seslenen Hamza Dağ, İzmirden milletvekili seçilmiş bir Kütahyalı bir kardeşiniz olarak bizlerde sayın başkanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte Kütahyaya hizmet etmeye gayret ediyoruz. Kütahyamızın sorunlarını hep birlikte çözmek için çaba sarf ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi saygı ve muhabbetle hayırlı günler diliyorum dedi.

Ziyaret esnasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağa, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş eşlik etti.