6.9.2018

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşın katıldığı törenle açıldı.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun da katıldığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinin yeni binasının açılış konuşmalarını; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör yardımcısı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Halis Aydemir, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Remzi Gören ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından protokol, açılışı gerçekleştirmek için İslami İlimler Fakültesinin önünde kırmızı kurdele kesti ve ardından fakülte binasını gezdi.

Açılış Törenine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın yanı sıra Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Barosu Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda bürokrat ve davetli katıldı.