15.9.2018

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 15 Eylül Dünya Temizlik Gününde Fuatpaşa Mahallesinde bulunan Kent Parkta çöpleri topladı. Çocuklar, Başkan Saraçoğlu ile birlikte vatandaşları çevremize çöp atmamaları konusunda uyardı.

Bahçeşehir Kolejinin 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğu etkinlikte çocuklar, vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla sokaklardaki çöpleri topladı.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunun da katıldığı çöp toplama etkinliğinde çocuklar, Kent Parkta bulunan çöpleri topladı.
Etkinliğe, Kütahya Vali Yardımcısı Ali Bezirgan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli, Müderris Mahallesi Muhtarı İnci Nur Duman, Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.