17.9.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla Yenidoğan İlkokulu Müdürü Hüseyin Türkmen, Rehber Öğretmen Mine Uygun, 4ncü sınıf öğrencileri Alime Ecrin Er, Özge Türkmen ve Adem Aslanı makamında ağırladı.

İlköğretim Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret eden 4ncü sınıf öğrencileri Alime Ecrin Er, Özge Türkmen ve Adem Aslan Başkan Saraçoğluna çiçek takdim etti.

Eğitim Öğretim yılı 2018-2019 yılının öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına evlatlarımıza, verdiğimiz önem ve değer bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da devam edecektir. Bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 2018-2019 eğitim öğretim yılına başarılı ve heyecanla başladıklarını görüyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.