19.9.2018

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi ile Kütahya Muharip Gazileri Derneği, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutlayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; 19 Eylül Gaziler Günü içinde bulunduğu hafta münasebetiyle öncelikle vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşayan gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Bugünkü birlik ve beraberliğimizin, millet olma bilincimizin temellerini aziz Şehitlerimizle birlikte atan gazilerimiz, birliğimizi koruma kararlılığı, barış ve kardeşlik içerisinde bir yaşam sürme gayretimiz karşısında şüphesiz gururların en büyüğünü yaşatmıştır. Kütahya Belediyesi olarak aziz Şehitlerimiz, şehit aileleri ile birlikte gazilerimizle de her daim birlikteyiz. Sizlerin bir gün değil her gün yanındayız. Her türlü desteği, bize düşen vazifeyi yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyor, bu vesileyle tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum, dedi.