21.9.2018

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Ait Katkı Payına Dair Yönetmelik kapsamında; Kütahya Merkez ve İlçe Belediyeleri ile Köy Muhtarlıklarınca gerçekleştirilmesi planlanan kamulaştırma, proje ve restorasyon işleri için 2018 yılı 1. Katkı Payı Dağıtım Toplantısı, İl Özel İdare binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Kütahya Belediye Başkanlığı, Simav Belediye Başkanlığı, Simav Günay Belediye Başkanlığı, Simav Naşa Belediye Başkanlığı ile İl Özel İdaresi için tahsis edilecek ödeneklere dair konular görüşülerek karara bağlandı.

İl Özel İdaresindeki toplantıya Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile ilgili yetkililer katıldı.