23.9.2018

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kütahya Belediyesini ziyaret etti.

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Kütahyaya gelen Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemire Kütahya Belediyesi'nin il genelinde gerçekleştirdiği projeleri anlatarak bilgiler verdi.

Kütahya Belediyesi ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna bakanlık yatırımlarına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eden Bakan Yardımcısı Eldemir; Bakanlığımıza ait şehir hastanesi inşaatı olsun diğer sağlık yatırımlarımızda ki belediye işlem sürecinde ve mahallelere yaptığınız sağlık ocağı çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepimizin maksadı milletimiz daha rahat etsin. Kütahyalı hemşerilerimiz daha güzel hizmet alsın. Bundan sonrada işbirliği içinde bu hizmetleri birlikte yürüteceğiz. Sağlık Bakanlığımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Yerel yönetimlerimiz ile ortak bir proje yürütüyorlar. Bu proje kapsamında yerel yönetimlerimiz yaya yolları, bisiklet yolları yaptığında Sağlık Bakanlığımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız hibe destekler veriyorlar. Kütahya Belediyesinin de bu tarz projelerine desteklerimiz devam edecektir. Kütahyaya bugün sağlık alanındaki yatırımlarımızı incelemeye geldik. Bunun yanında da paydaşlarımızı ve beraber işbirliği yaptığımız kurumlarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile Kütahya Belediyesine geldik. Kütahya Belediyesi ve Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna bakanlık yatırımlarımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.

Ziyarette Kütahya Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemire Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına hediye taktim etti.

Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Ek Bina incelemelerde bulunmak üzere Kütahya Belediyesinden ayrıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.