24.9.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Küçük Evim Anaokulu hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Küçük Evim Anaokulu hizmet binasının açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bu eğitim yuvasını şehrimize kazandıran siz idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Bizler çocuklarımızı ne kadar çok geliştirirsek, onları geleceğe hazırlarsak ülkemizin ve insanlığın kurtuluşuna vesile oluruz. Bu eğitim kurumunu açan sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden temenni ediyorum, dedi.

Açılış kurdelesini minik öğrencilerle birlikte kesen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve davetliler daha sonra Küçük Evim Anaokulu hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Minik öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.