25.9.2018

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, 25 Eylül 1 Ekim İtfaiye Haftası sebebiyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.

İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ve ekibi Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu ziyaret ederek İtfaiye Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi verdi.
Ziyarette İtfaiye Haftasını tebrik eden Başkan Saraçoğlu, teşkilatın çok önemli hizmetler verdiğini söyledi.

İtfaiye Teşkilatının 7/24 göreve hazır olduklarını, canla başla ve zamanla yarışarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Sizler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmalarınızı sürdürmektesiniz. Yangınların yanı sıra, doğal afetlere ve kazalara daha hızlı mücadele edecek şekilde gerekli personel ve araç gereçlerle güçlendirilen itfaiye müdürlüğümüz, canla başla çalışarak görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Tüm İtfaiye personelimizin itfaiye haftasını kutlar, Allahtan kazasız bir yıl dilerim, dedi.

Ziyarette İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ve ekibine Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli eşlik etti.

İtfaiye Haftası etkinlikleri bugün Saat 18:00da Sera AVMde düzenlenecek olan Fotoğraf Sergisi Açılışı ile devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.