25.9.2018

Kütahyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Özdoğan ve yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü kongre ile Kütahyaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Mehmet Özdoğan kabullerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kütahyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Özdoğan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Şehrimizin kulübü Kütahyasporun başarılı olması hepimizin temennisidir. Biz Kütahya Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.